Filter Products Showing all 2 results
Waar wilt u heen?
Wat wilt u doen?
Wanneer wilt u weg?

Busreizen – Compleet verzorgde busvakanties

Reizen met de bus, niets dan voordelen!

Stap in en laat u brengen naar de mooiste plekjes tijdens een busreis van Tirol Outdoor Experience. Geen werk met het uitstippelen van een route of opzien tegen het rijden, hoe fijn is dat! Tirol Outdoor Experience is al jaren uw Alpenspecialist bij uitstek. Daarnaast hebben wij nu ook busreizen. Een deskundige chauffeur brengt u van A naar B, tevens gaat er een Nederlandse reisleider mee. De buschauffeur en reisleider laten dus letterlijk én figuurlijk alles op rolletjes lopen. Bij het aan boord stappen van de bus is het vakantiegevoel gelijk aanwezig door de goede sfeer van de medepassagiers. Iedereen heeft enorm veel zin om op vakantie te gaan. Wat is er nou leuker dan nieuwe mensen ontmoeten en de vakantiepret met uw reisgenoten te kunnen delen?

Opstapplaatsen in Utrecht en Weert

Bent u niet in de gelegenheid om ’s morgens op tijd bij de opstapplaats aanwezig te zijn, bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een taxiservice en/of hotelovernachting in de buurt van Utrecht of Weert. Maakt u zich tijdens uw vakantie geen zorgen over hoe u met het openbaar vervoer de accommodatie bereikt, want met de busreizen van Tirol Outdoor Experience wordt u voor de deur van het hotel afgeleverd. Naast de transfer en overnachtingen, zijn de diners en excursies ook vaak inbegrepen. Wie bijvoorbeeld een busreis Südtirol boekt, kan smullen van heerlijke pastagerechten en genieten van de mooiste wijnen. Of geniet van traditionele Mozart Kugeln in Salzburg tijdens de busreis Berchtesgadener Land. De busreizen zijn tot in de puntjes geregeld waardoor de meest bijzondere bezienswaardigheden zijn opgenomen in het programma. Had u gedacht dat de tuinen van Schloss Trauttmansdorff zo betoverd zouden zijn en de Predigstuhlbahn de spectaculairste en tevens oude kabelbaan ter wereld zou zijn? Daar komt u achter tijdens de complete busreizen van Tirol Outdoor Experience!

Luxe aan boord

De bussen bieden letterlijk ruimte om te genieten want er is namelijk volop beenruimte én bergruimte aan boord. Zak lekker onderuit in een comfortabele zetel van de Royal Class touringcars, dat is pas reizen in stijl! Deze bussen zorgen voor maximaal comfort, luxe en veiligheid.

Veilig en onbezorgd

Ondanks de luxe van busreizen hoeft u minder diep in de buidel te tasten aangezien benzinekosten of luchthavenbelasting uw portemonnee bespaard zijn gebleven. Daarnaast zijn het comfort en de gemoedsrust hoe dan ook onbetaalbaar. Bovendien bent u met een busreis ook nog eens heel milieuvriendelijk aan het reizen, genoeg voordelen? Boek dan uw busreis eenvoudig online tegen de allerbeste prijs-kwaliteitverhouding. Voor persoonlijk advies staat de reisconsulente van Tirol Outdoor Experience u graag te woord. Fijne vakantie!