Bergwandelen

Waarom boekt u een bergwandelvakantie bij ons?

Door onze jarenlange ervaring kunnen wij elke bergwandelaar voorzien van het juiste advies met betrekking tot onze bergwandelreizen.  Onze eigen bergwandelreizen, de zgn. Originals, worden begeleidt door een gecertificeerde Nederlandse bergwandelgids. Ook bij onze andere begeleide bergwandelreizen staan wij garant voor een goede berg(wandel)gids.
Wilt u liever alleen, zonder gids, op pad? Dat kan ook bij ons. Wij bieden tal van individuele wandelreizen. De meeste daarvan worden zelfs met met bagagevervoer aangeboden, zodat u alleen met een dagtourenrugzak op loopt.

Wat voor bergwandelreizen bieden jullie aan?

Wij bieden een groot scala aan bergwandelreizen, van individuele wandelreizen met bagagevervoer tot groepsreizen onder leiding van een gecertificeerde Nederlandse bergwandelgids, zoals huttentochten en wandelweken met een vaste standplaats.
Een overzicht van de diverse soorten bergwandelreizen vind u hier:

  • Bergwandelreizen met bagagevervoer
  • Bergwandelreizen van hut naar hut
  • Transalp bergwandelreizen
  • Bergwandelreizen met de hond
  • Bergwandelreizen met vaste standplaats

Resultaat 1–4 van de 86 resultaten wordt getoond

Add to Wishlist
Add to Wishlist

Adelaarsroute door de Lechtaler Alpen

Bergwandelen, huttentocht 6 dagen
Een prachtige 6-daagse huttentocht door de Lechtaler Alpen. We volgen de Adelaarsroute van Boden tot het "koninklijke" Lech met gezellige berghutten, prachtige flora en fauna Lees meer
5-8 deelnemers
Oostenrijk
Nederlands
6 dagen
***
verschillende berghutten
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Allgäu Experience

Bergwandelen, huttentocht 5 dagen
Een pittige 5-daagse huttentocht door het hart van de Allgäuer Alpen. Een hoogalpiene bergtocht met de bekende Heilbronner Höhenweg, gezellige berghutten en onderweg kans op Lees meer
5-8 deelnemers
Oostenrijk
Nederlands
5 dagen
***
verschillende berghutten
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Arzl, Pitztal

Bergwandelen, vaste standplaats 7 dagen
Vanuit een comfortabel en prachtig gelegen viersterren-hotel in Arzl gaat u met één van onze bergwandelgidsen de mooiste plekjes van het Pitztal ontdekken.
6-12 deelnemers
Oostenrijk
Nederlands
7 dagen
**
Add to Wishlist
Add to Wishlist

Beara Way

Bergwandelen, met bagagevervoer 8 dagen
De Beara Way is een individuele wandeltocht van 196 km, die is gelegen in de regio’s Cork en Kerry, op het uiterst punt ten zuid-westen van Lees meer
n.v.t.
Ierland
Nederlands
8 dagen
**

Over onze reizen

Wij hebben met veel zorg ons reisprogramma samengesteld. Staat uw gewenste periode er niet bij, of wilt u liever een maatwerkreis, neem dan contact met ons op.

Pin It on Pinterest