Rond de Jamtalhütte

Rond de Jamtalhütte

De Jamtalhütte in het hart van de Silvretta is een ideale uitvalsbasis voor onze activiteiten. Het gebied is niet alleen een geliefde locatie om te skiën, maar ook voor beklimmingen met sneeuwschoenen. Met de speciale sfeer van de Jamtalhütte als uitvalsbasis, is deze tour ideaal voor een lang weekend. Een indoor klimwand en een gezellige accommodatie met een perfecte gastvrijheid maken deze hut een belevenis om niet snel te vergeten.

In het hart van de Silvretta

Comfortabele berghut

Ideaal sneeuwschoenwandelgebied

Do.

Aankomst
[ca. 3 uur, + 580 hm]
Individuele heenreis en trefpunt om 10.00 uur op de parkeerplaats van het sportcentrum in Galtür. Gezamenlijk omhoog naar de Jamtalhütte. Op de hut aangekomen gebruiken we eerst de lunch en daarna gaan we het gebruik van de lawinepieps buiten oefenen.

Vr.
Grenzeckkopf of Breite Krone [ca. 4 uur, +/- 800 hm]
Vandaag staat de eerste tour op het programma: of de Grenzeckkopf of de Breite Krone. Onderweg houden we ons bezig met het aanleggen van een goed spoor, lawinebeoordeling in het terrein en de tactiek. De afdaling terug naar de hut gaat via dezelfde route.
Za.
Hintere Jamspitze [ca. 5 uur, +/- 1.000 hm]
Vandaag lopen we over de Jamferner naar de Hintere Jamspitze. Het laatste stukje naar de top doen we zonder sneeuwschoenen. De top biedt een mooi uitzicht over de gehele Silvretta.
Zo.

Afsluitende wandeling
Afsluitende sneeuwschoenwandeling naar één van de omliggende bergen en aansluitend afdaling naar Galtür, waar we om ca. 16.00 uur afscheid van elkaar nemen.

Inbegrepen
– 4 dgn. organisatie en begeleiding door een berggids
– 3x overnachting in meerpersoonskamer
– 3x HP
– huur veiligheidsuitrusting (pieps, schep en sonde)
– toerenthee en lunchpakket
– huur sneeuwschoenen en stokken
– bagagetransport naar de Zufallhütte

Niet inbegrepen
– heen- en terugreis
– parkeren in Galtür (ca. €15,-)
– lunches
– verzekeringen

€499
4 dagen
5 - 8 deelnemers
Internationaal
Groepsreis
Oostenrijk
Niet beschikbaar

Ons nieuwe zomer programma staat online! Sluiten