In het Lechtal

In het Lechtal

Sneeuwschoenwandelen voor beginners en genieters.
Het gezellige Gasthof wordt omgeven door de Lechtaler Alpen, te midden van de ongerepte natuur. Top sneeuwhellingen en betrouwbare sneeuw, een ongerept landschap met verschillende tour opties – dit zijn ideale omstandigheden en dragen bij aan het succes van deze tour.

Ideaal voor beginners

Ongerepte natuur van de Lechtaler Alpen

Vele tour mogelijkheden

Do.

Aankomst Lechtaler Alpen [ca. 5 uur, +/- 600 hm]
De start van onze tour brengt ons naar de Reuttener Hütte en weer terug over vlakke almweiden naar de Raazalpe (1.736m). Na een korte stop brengen we nog een bezoek aan de Ehenbichler Alm, voordat we, na een korte afdaling weer terug naar ons onderkomen gaan.

Vr.

Dagtocht Galtjoch [ca. 6 uur, +/- 800 hm]
Dagtocht naar het Galtjoch (2.109m). Na een uitgebreid ontbijt gaan we naar ons startpunt van vandaag. Van hieruit wandelen we langs de Rotbach naar boven naar de Rotbachalm en verder naar de top. Na een welverdiende pauze op de top, gaan we weer naar beneden naar ons onderkomen en laten ons verwennen met een heerlijke maaltijd.

Za.

Beklimming Engelspitz [ca. 7 uur, +/- 900 hm]
Vandaag beklimmen we de Engelspitz (2.291m). We starten vanaf Namlos. We lopen door dennenbossen. Op Sulzeck aangekomen kunnen we ons doel van vandaag al zien liggen. Het uitzicht op de top is overweldigend. De afdaling is langs dezelfde route als de beklimming en in de namiddag bereiken we ons onderkomen.

Zo.

Steinkarspitze [ca. 5 uur, +/- 650 hm]
Na het ontbijt zijn we aangekomen op de laatste dag van onze sneeuwschoenwandeltocht met een trip naar de Steinkarspitze (2.181 m), voordat we weer af dalen naar het beginpunt.

Inbegrepen
– 3x HP
– 3x overnachting in 2-persoonskamer
– berggids
– sneeuwschoenen, telescoopstokken, lawinepieps, schep en sonde in bruikleen

Niet inbegrepen
– heen- en terugreis
– lunches en drankjes
– verzekeringen

€569
4 dagen
5 - 8 deelnemers
Internationaal
Niveau 3

Product Niveau (sneeuwschoen- wandelen)

Middelzwaar - geschikt voor gevorderden en sportieve beginners. Sneeuwschoenwandelervaring is een voordeel. U bent tredzeker en u heeft voldoende conditie om gemiddeld 500 tot 800 meter te stijgen en voor looptijden tot gemiddeld 4 - 6 uur.
Groepsreis
Oostenrijk
Niet beschikbaar

Ons nieuwe zomer programma staat online! Sluiten