Dolomieten by fair means

Dolomieten by fair means

Op tourskies van de Pala naar de Drei Zinnen. Dwars door de Dolomieten zonder gebruik te maken van technische hulpmiddelen als liften, auto’s en openbaar vervoer, zonder depots en zonder bagagetransport. Onze berggids, die de Dolomieten als zijn broekzak kent, bepaalt ter plekke aan de hand van de weers- en sneeuwcondities de beste en mooiste route. Alleen de eerste 2 onderkomens liggen vast, de rest is dus afhankelijk van de gekozen route.
Enige flexibiliteit en avonturierszin is dus wel benodigd. Dat het een zware week zal worden is zeker, maar het zal tevens een onvergetelijk mooie week worden.

Dolomieten ten top

Uitdaging alom

Voor de echte avonturier

Za. t/m Za.

Alleen de eerste twee dagen liggen vast. Van hieruit bepaald de gids aan de hand van de weers- en sneeuwcondities waar we verder heen gaan.

Inbegrepen
berggids voor 6 dagen
– afhaalservice station Franzenfeste
– transfer van/naar Franzenfeste
– organisatie van de onderkomens

Niet inbegrepen
– heen- en terugreis
– verblijfskosten
– evt. huur skitourenset- en schoenen
– evt. huur veiligheidsuitrusting (pieps, schep en sonde)
– verzekeringen
– let op: eenpersoonskamer is niet mogelijk

€799
8 dagen
4 - 6 deelnemers
Internationaal
Niveau 5

Product Niveau (skitouren/ freeride)

Ruime skitourenervaring en zeer goede conditie zijn absoluut vereist. Stijgingen van 1300 tot 1800 en incidenteel ook aanzienlijk meer (4-8 uur). Zeer goede beheersing van de spitzkehrentechniek, ook in steil terrein, is noodzakelijk. Daarnaast heeft u ervaring met stijgijzers. U beheerst verschillende afdalingstechnieken in alle sneeuwsoorten, ook in terrein tot 40º steilheid.
Groepsreis
Italie
Niet beschikbaar

Ons nieuwe zomer programma staat online! Sluiten