Bleisure Dolomieten

Original

Bleisure Dolomieten

ZAKELIJK PIEKEN OP HOOG NIVEAU
in de Italiaanse Dolomieten

Pak je koffer, laptop en mobiel en fly away! Werken en ontspannen in een geweldige entourage in de Dolomieten. Sparren met andere zelfstandigen, met je collega’s of gewoon in alle rust werken en genieten van de luxe en comfort van een fantastisch hotel en al het moois wat la dolce vita te bieden heeft.
Heb je even geen zin, dan biedt ons dagelijkse programma uitkomst. Bergwandelen, een avondje törggelen, een bezoek aan Bolzano en een rondleiding door een wijnkelder met wijnproeverij, een wandeling door Merano en de botanische tuinen van Slot Trautmannsdorf, een wijnproeverij in het hotel, een bezoek aan het Messner Mountain Museum, en nog veel meer. Er is dagelijks een programma voor de gehele dag of voor een dagdeel. Hierdoor is deze week ook geschikt om je partner mee te nemen.
Je vliegt voordelig met Ryanair op Bergamo, waar wij klaar staan om je naar het hotel in de Dolomieten te brengen.

Wilt u met uw managementteam gebruik maken van dit arrangement en/of heeft u bijzondere wensen?  Vanaf 8 deelnemers kunnen wij dit arrangement geheel aanpassen aan uw wensen. Neem dan contact met ons op en wij doen u een aantrekkelijk voorstel!

sluitingsdatum: U kunt dit arrangement boeken tot 30 juni 2018!!

ruime en comfortabele 2-persoonskamer voor alleengebruik

seminarruimte met dakterras, wifi en onbeperkt koffie, thee en water

activiteitenprogramma voor als je even een dag of dagdeel iets anders wilt doen

za.

Welkom in de Dolomieten
Individuele heenreis. Vlieg je met Ryanair op Bergamo (retour al vanaf ca. € 60,-), vermeld dat dan in het boekingsformulier. Wij halen je dan van het vliegveld op en rijden gezamenlijk naar de Dolomieten.

zo.

ochtendprogramma:
– wandeling naar de Tschafonhütte [ca. 4 uur, +/- 600 hm]

avondprogramma:
– törggelen in een oude Zuid-Tiroolse boerderij
Het Zuid-Tiroolse ‘törggelen’ is een culinaire traditie die onder Zuid-Tirolers net zo populair is als onder hun gasten. Het is een oud gebruik van de boeren en de wijnhandelaren om van begin oktober tot het begin van de adventstijd nieuwe wijn te laten proeven. In Zuid-Tiroolse ‘buschenschanken’ wordt de nieuwe wijn traditioneel geserveerd met gerstesoep, ‘schlutzkrapfen’, gepekeld varkensvlees en Zuid-Tiroolse knoedels. De kroon op deze stevige maaltijd vormt het dessert: zoete beignets en gepofte kastanjes.

ma

dagprogramma:
– Mountain Messner Museum Firmian & bezoek Bolzano met o.a. rondleiding door een wijnkelder met wijnproeverij
Het Messner Mountain Museum (MMM) project is een project waarmee bergbeklimmer Reinhold Messner zijn  verhaal van de bergen aan zijn bezoekers vertelt. De musea van het Messner Mountain Museum project staan verspreid in het Italiaanse Zuid-Tirol en gaan in op de geschiedenis van het alpinisme, de geschiedenis van verschillende bergvolkeren, het leven in de bergen en de wetenschap die schuil gaat achter de bergen en gletsjers. Elk van de zes musea vertelt één van die verhalen.
Initiatiefnemer van het project is Reinhold Messner. Deze Italiaan is een van de bekendste bergbeklimmers ter wereld en heeft veel records op zijn naam staan. Hij beklom als eerste alle bergen hoger dan 8000 meter in de Hymalaya, en beklom de Mout Everest zonder extra zuurstof.

di

dagprogramma:
– bergwandeling door de Rosengarten [ca. 5-6 uur, +210 hm, -1.150 hm]
Transfer naar het dalstation van de Paolinalift. Vanaf het bergstation lopen we eerst naar de Rif. Roda di Vael voor een overheerlijke cappucino. Vervolgens lopen we via de Hirzlsteig om het Rotwandmassief heen naar de Köllnerhütte. Vanaf hier lopen we over glooiende almweiden en door bossen via de Plafötschalm terug naar het hotel in St. Zyprian.

wo

dagprogramma:
– Bezoek aan Merano met de botanische tuinen van Schloss Trautmanssdorf, de prachtige promenades en waalwegen, gezellige terrasjes in het oude centrum en nog veel meer.

do

ochtendprogramma:
– bergwandeling naar de Grasleitenhütte [ca. 4,5 uur, +/- 960 hm]
Bij voldoende animo lopen we door via de Molignonpas naar de Tierser Alpl Hütte. Via het Bärenloch en het Tschamintal lopen we weer terug naar St. Zyprian. In dit geval komen we pas in de loop van de middag weer terug in het hotel.

vr

ochtendprogramma:
– wandeling Oachner Höfenweg [ca. 4,5 uur, +/- 530 hm]

za

Terugreis
Na het ontbijt nemen we afscheid van de Rosengarten.

Inbegrepen
– 7x overnachting in een 2-persoonskamer voor alleengebruik
– 7x halfpension
– koffie, thee en water tijdens uw werkzaamheden
– transfer van en naar het vliegveld in Bergamo
– alle lokale transfers
– alle entrees
– törggelavond incl. diner en 2 glazen wijn (bij boeking doorgeven of u mee wilt ivm. reserveringen)
– toeristenbelasting
– begeleiding door een Nederlandstalige bergwandelgids

Niet inbegrepen
– heen- en terugreis (indien gewenst kunnen wij voor u een vliegticket boeken)
– verzekeringen
– lunches
– korting bij 2 personen op een kamer: € 175,- p.p. (vermeldt bij uw boeking dat u gebruik wilt maken van de korting, dan verwerken wij dit voor u.)
– 21% BTW

€1495
8 dagen
6 - 16 deelnemers
Nederlandstalig
Niveau 2

Product Niveau Techniek (bergwandelen)

Bergwandelen op deels smalle, rotsachtige paden en soms ook in eenvoudig ongebaand terrein. Er kunnen korte, met staalkabels gezekerde passages voorkomen. U bent tredzeker en u heeft geen hoogtevrees.
Niveau 2

Product Niveau Conditie (bergwandelen)

hoogteverschillen tussen de 500 en 900 hoogtemeters (hm) per dag; totale looptijd (zonder pauzes) 4 tot 6 uur, waarvan looptijd stijgend 1,5 tot 2,5 uur
Groepsreis
Italie
De eerste datum beschikbaar is:

2018-10-06