Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Nicky Brouwer

HomeOver TOENicky Brouwer

Nicky Brouwer

Kwalificaties en certificaten

  • Bergwanderführer bij het Vorarlberger Bergführerverband
  • Wilderniss First Aid 
  • Gymdocent (Academie lichamelijke opvoeding)
  • Vinyasa & Hatha & Gravity yoga docent (RYT 500 uur)
  • Breathwork instructor (Yogabody & Yogalap) 

Wie is Nicky

Van origine was ik gymdocent, maar elke vakantie wist ik niet hoe snel ik naar de bergen moest gaan om daar lekker ‘buiten te spelen’ en deze vakanties gingen altijd veelste snel. Toen dacht ik, als ik me zo goed voel in de bergen, waarom wil ik daar dan niet mijn beroep van maken? Mensen inspireren om de bergen op te zoeken en ze een veilige omgeving bieden om de bergen te verkennen, dat is wat ik wil! Naast bergwandelgids ben ik ook outdoor yoga docent, ik geef outdoor yoga op een down to earth manier, dus geen zweverige ‘troelala’ maar een serie oefeningen die ervoor zorgen dat je lijf beter kan herstellen, je je ademhaling beter kan reguleren en dat je leert om meer in het moment te leven. 


Bergen zijn voor mij…

The place where I feel most ‘alive’! In de bergen komt voor mij alles samen, de uitdaging in combinatie met de rust die ik ervaar is voor mij een ultieme vorm van ‘zijn’. Daarnaast vind ik de sportieve sfeer in de bergen heerlijk en geniet ik naast bergwandelen ook van outdoor klimmen en alpinisme! Naast Oostenrijk heb ik ook wandelervaring opgedaan in Nepal, ItaIië, de Balkan, Marokko en Frankrijk.


Zonder deze uitrusting ga ik niet op tour:

Mijn satelliet telefoon, waterfles en mijn camera (en als het toegestaan is; mijn drone!). Naast bergwandelen is foto en videografie ook een van mijn grote hobbies. Zowel landschapsfotografie als mensen fotograferen in een outdoor setting. Niks leukers dan al die blije koppies vastleggen! 


Mijn top 3 reizen:

Mijn favoriete dal in Oostenrijk is het Stubaital. In dit dal heb ik mijn eerste alpinisme cursus gedaan en heb ik meerdere bergen beklommen (zowel omhoog gewandeld als omhoog met touw). Elke keer als ik weer in dit dal kom voelt het als ‘thuis komen’. Daarnaast ben ik ook echt gek van het gebied rondom de Grossglockner en vind ik de uitdagende omgeving in het Ötztal geweldig! 

Whatsapp ons!
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.