Gabriëla “Gabi” Andrei

Na bijna 7 jaar een ‘gewone’ baan te hebben gehad, wilde ik dat gaan doen wat mij het gelukkigst maakt. En dat is rondstruinen in de bergen! Mijn hometown is Kaprun, met de machtige Kitzsteinhorn en zijn geweldige skigletsjer in de achtertuin. En met het kristalheldere meer van Zell am See en het prachtige Höhe Tauern Nationalpark als buren, is het elke dag genieten.

 

Kwalificaties en certificaten

  • Bergwanderführer bij het Salzburger Bergführerverband
  • Skiinstructeur
  • Snowboardinstructeur
  • Dierwetenschapper
  • Berggeit

Bergen zijn voor mij…

mijn passie, mijn toevluchtsoord, mijn vrijheid… Kortom mijn leven!


Mijn favoriete wandelgebied:

Pfff… dat is wel een hele moeilijke! Er zijn zoveel mooie plekken. Als ik dan iets moet kiezen wat erg veel indruk op mij heeft gemaakt: het Ötztal. De route naar de Similaun Hütte op de grens met Italië, waar ze Ötzi de ijsman gevonden hebben. Het idee dat de vroege mens dit gebied doorkruist heeft met niet meer dan dierenvellen ter bescherming. Een gebied met een uniek gevoel: onherbergzaam, puur en grillig. Natuur op en top!


Mijn top 3 reizen:

Rosengarten met de hond: Deze wandeltocht is voor mij als gids van de hondentochten duidelijk nummer 1! Overweldigend mooie omgeving, afwisselende maar niet al te moeilijke routes, uitmuntend eten en de beste cappuccino. En dit alles mogen delen met mijn beste maatje, dat maakt deze tocht mijn favoriet.

Venediger Familietrekking: In het hart van het Hohe Tauern Nationalpark, met super gezellige hutten, een pittige route en de Venediger als decor. Kortom een super tocht voor gevorderden!

Saalbach standplaatsreis met de hond: Een heerlijk ontspannen vakantie waarbij genieten voor mens en hond voorop staat! Met elke dag een andere, pure wandeling waarbij ik veel kennis kan delen over de Alpen en haar prachtige natuur. Dat is ook als gids genieten geblazen.

WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest