Boekingen

Geen producten in de winkelwagen.

Santa’s wish list

Santa’s wish list

Met de december feestmaand hebben wij het web afgestruind en de leukste cadeautjes op een rijtje gezet voor de echte bergsportliefhebber. Deze cadeau’s zijn onder andere te koop bij de betere bergsportwinkels.

  1. Cadeaubon van Tirol Outdoor Experience t.w.v. €25,- / €50,- / €100,- (de bonnen zijn inwisselbaar op alle reizen)
    Wat is er nu leuker om te geven dan een cadeaubon voor een vakantie. Reizen is het allerleukste om te doen. Dit is daarom het cadeau voor de reisfanaat en de bergsportliefhebber, de cadeaubon van Tirol Outdoor Experience.Wilt u ook zo’n leuk cadeau geven voor in de schoen of onder de kerstboom? Stuur een mail naar info@tiroloutdoor.nl, vermeld hierin welke fotoprint u op de cadeaubon wenst, het bedrag en uw persoonlijke boodschap. U ontvangt de persoonlijke cadeaubon, na ontvangst van betaling, uiterlijk de volgende werkdag in uw inbox.
  2. Zonnepanelen voor onderweg – Xtorm 24 watt zonnepaneel €129,95
    Zeer krachtig 24 Watt zonnepaneel, voorzien van hoog rendement SunPower® zonnecellen om sneller op te laden via zonne-energie.U kunt het 24 Watt solar paneel rechtstreeks aansluiten op uw mobiele apparaat, zoals smartphone of tablet. Het is zelfs mogelijk om 2 apparaten tegelijkertijd op te laden via het SolarBooster 24 Watt panel, bijvoorbeeld een smartphone en een tablet, 2 smartphones of een Xtorm Power Bank en een smartphone.Vanwege het handige ontwerp is het SolarBooster 24 Watt panel zeer goed te bevestigen aan een rugtas, tent, fiets, e.d. Wanneer u het zonnepaneel niet gebruikt, kan het eenvoudig opgevouwen worden.
  3. Hoofdlamp – Petzl Tikkina Hoofdlamp €19,95
    De Tikkina is een hoofdlamp van Petzl voor nabije verlichting en beschikt nu over een lichtsterkte van wel 150 lumen. Dit compacte model geeft een brede verlichting. De lange brandtijd maakt de Tikkina praktisch om te gebruiken tijdens buiten activiteiten als kamperen en trektochten, maar is net zo gemakkelijk om op reis of in en rondom het huis te gebruiken bij dagelijkse klusjes.
  4. Softshell – Mammut Ultimate Light SO hooded softshell €229,95
    Wind en regen krijgen met deze Ultimate Light SO Hooded Softshell met Gore Windstopper geen kans. Ervaar maximaal comfort en onbeperkte bewegingsvrijheid. Deze jas combineert hoge functionaliteit, een moderne pasvorm en alledaagse eigenschappen, waaronder ventilatieritsen, duimlussen en drie afsluitbare zakken.
  5. GPS – Garmin GPSMap 64S €279,00
    Deze robuuste handheld wandelnavigatie van Garmin, de GPSMAP 64s, biedt volledige functionaliteit, GPS, GLONASS en connectiviteit via bluetooth en ANT+ voor geavanceerde sensoren en gegevensoverdracht.
  6. Buff – Tubular National Geographic €17,50
    De National Geographic van Buff is een naadloze, multifunctionele accessoire die op zeer veel verschillende manieren te dragen is en je beschermd tegen zowel zon als kou! Ideaal voor allerlei activiteiten. Ontworpen om je warm te houden in de kou en doordat de Original Buff vocht van je huid afvoert, zult je koel blijven als het warm is.Het lichtgewicht, ademende, microfiber materiaal is ook wind bestendig en zeer comfortabel om te dragen.
  7. Waterzak – Platypus 2.0 L Hoser €27,95
    De Hoser van Platypus is een lichtgewicht (slechts 100 gram), eenvoudig te vullen en meteen te gebruiken drinksysteem dat past in bijna iedere dagrugzak.De SlimeGuard anti-microbial behandeling zorgt ervoor dat water langer fris en smaakvrij blijft. De Hyperflow bite valve maakt het drinken van kleine hoeveelheden tot een moeiteloze handeling, zodat je vanaf nu altijd goed gehydrateerd blijft op je dagtocht bij hogere temperaturen.
  8. Wandelstok of is het een statief? – Manfrotto Offroad walking sticks €69,95
    De Manfrotto Off Road Walking Sticks zijn een perfecte combinatie van een wandelstok en een monopod in één! Deze gebruiksvriendelijke oplossing weegt maar 400 gram en biedt u de mogelijkheid om met minder gewicht op pad te gaan en toch prachtige, scherpe foto’s te kunnen maken.
  9. Alpenkaart 1001 Alpen 140 x 100 cm – €60,00 Marmota Maps te koop bij Tirol Outdoor Experience
    De landkaarten van Marmota Maps zijn van hoge kwaliteit. De kaarten hebben tevens een zeer mooie finish. Naast de topografie van de Alpen zijn ook de belangrijkste steden, rivieren, bergen en de landsgrenzen te vinden op de kaarten. In de index van de landkaart is relevante data per berg te vinden. Daarnaast zijn er op de kaart nog 20 speciale huttentochten opgenomen waaronder de beroemde E5 transalp, Schladminger Höhenweg en Dolomieten Höhenweg nr. 1.
  10. Rugzak Thule Stir – diverse maten, prijzen vanaf €48,95

    De veelzijdige Stir rugzakkenserie van Thule is ideaal voor zowel wandelaars als tijdens woon/werkverkeer. Je kunt kiezen voor een volume van 15, 18, 20, 28 of 35 liter. De rugzakken combineren op een slimme manier eenvoud met comfort. Zo biedt het quick access pulltab-systeem gemakkelijk en snel toegang tot de inhoud van de tas en zijn heup- en borstriem eenvoudig weg te bergen.
  11. Lakenzak – Cocoon Mummyliner Silk €56,95
    Deze zijden lakenzak van Cocoon is gemaakt van hoogwaardig zijde. Zijde staat bekend om het zeer kleine pakvolume en gewicht. Ademend, fluweelzacht en zeer geschikt voor wisselende temperaturen. Zijde houd je koel in de tropen en warm in de bergen. Wanneer je eenmaal in een zijden lakenzak hebt geslapen wil je niet meer anders.Het hoofdeinde is voorzien van een ingenaaide sloop voor je kussen, zo glijdt je kussen niet weg. De zijopening is voorzien van klittenbandsluiting. De naden zijn dubbel gestikt en de ruime opening is voorzien van versterkingen.
  12. Alpenkwartet –  €12,00 Marmota Maps te koop bij Tirol Outdoor Experience
    Dit kwartetspel bestaat uit 32 kaarten ieder geïllustreerd met een andere berg uit een van de acht Alpenlanden en informatie van die berg. Vijf categorieën zorgen ervoor dat u de bergen van de Alpen goed leert kennen. Ook leuk om met het gezin te spelen.
  13. Kookboek bijv. So kocht Südtirol – €42,00 via Amazon

    Voor iedere Alpenliefhebber die ook houdt van koken, is een kookboek natuurlijk een perfect cadeau. Ook wanneer je niet naar de Alpen kunt, kun je toch de Alpen een beetje naar huis brengen. Wat dacht je bijvoorbeeld van spinazieknödel, marillenkuchen of schlutzkrapfen.
  14. Xbox One game Steep – €29,99
    Cruise in de gigantische open wereld van de Alpen en Alaska, waar de poeder altijd vers is en je run nooit eindigt. Trotseer en overwin ‘s werelds meest legendarische bergen op je ski’s, in je wingsuit, op je snowboard of met je paraglide. Ga solo of spring in de actie samen met andere spelers. Neem je meest waanzinnige stunts op en deel ze met de hele wereld. Daag je vrienden uit om jouw uitgekozen lijnen te rijden en toon je beste tricks en je meest epische crashes met de wereld.
    De berg is er voor jou om te ontdekken. Dus klik je vast, hou je klaar en spring in de actie!
  15. Gepersonaliseerd smartphonehoesje of laptopcover (bijv. bij CaseApp) – €29,00
    Altijd de bergen bij je hebben? Dat kan nu heel makkelijk. Bij diverse webshops kun je je eigen smartphonecover of laptopcover ontwerpen. Selecteer jouw lievelingsfoto en geniet elke dag van je eigen stukje Alpen.
Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.