Boekingen

Geen producten in de winkelwagen.

Eieren in glas

Eieren in glas

Wat een luxe en culinair uitziend voorgerecht. Toch is het gemakkelijk en snel te maken. Dit kleine gerechtje heeft alles in zich wat betreft een goede smaakverhouding. Een beetje friszuur, hartig en iets bitter door de postelein. Alles wat een gerecht nodig heeft om in balans te zijn.

Ingrediënten (voor 6 personen):

1 bosje kervel
1 lente-ui
200 gram zure room
1 theelepel mosterd (kamertemperatuur)
zout
peper (versgemalen)
citroensap
6 biologische eieren (of 18 kwarteleitjes)
2 doosjes Sakura cress mix of tuinkers
1 handvol postelein
50 gram forel kaviaar (uit een potje)

Bereiding:

Was de kervel, dep voorzichtig droog met keukenpapier en hak grof. Lente-ui afspoelen en in dunne ringen snijden. Doe dit alles samen met de zure room en de mosterd in een blender. Draai alles tot een mooie gladde massa. Breng op smaak met zout, peper en een beetje citroensap. Verdeel de crème over 6 glazen.

Breng water met zout aan de kook en laat de eieren hierin zachtjes 6 á 7 minuten koken (kwarteleitjes iets minder dan 3 minuten). Schrik de eieren onder koud water en pel ze vervolgens. Plaats in elk glas 1 ei (of 3 kwarteleitjes) bovenop de crème.

Knip de tuinkers met een schaar van het bed, plaats de postelein om de eieren in het glas en decoreer het met een beetje tuinkers. Schep op elk ei 1 theelepel kaviaar. Dien direct op.

Contact image

Arres

De snelste weg naar je volgende avontuur in de Alpen!

Welkom bij Tirol Outdoor Experience. Wat kan ik voor je betekenen?
by Best4u Media
We proberen je op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur zo snel mogelijk te antwoorden.