Avontuurlijke reizen met Tirol Outdoor Experience

Bent u het type dat niet graag stil zit, ook niet wanneer u op vakantie bent? Komt u dan ook pas echt tot rust tijdens een avontuurlijke vakantie, waar u alle stress van het dagelijks leven van u af kunt zetten? Kijk dan eens naar het aanbod van avontuurlijke reizen van Tirol Outdoor Experience. Wij hebben een enorm aanbod aan verschillende avontuurlijke reizen, van de mooiste bergwandelingen tot gave fietstochten.

Waarom een avontuurlijke vakantie van TOE?

Voor u liever geen ‘uitslaapvakantie’ of uren lang aan de kant van het zwembad blijven liggen. Nee u bent een avonturier! Wij van Tirol Outdoor Experience snappen dat maar al te goed. Wij denken er namelijk precies zo over. Wij hebben al jarenlang ervaring met avontuurlijke reizen en delen deze passie graag met u. Wij hebben een breed aanbod van actieve vakanties, speciaal voor u samengesteld. Wij bieden dan ook onder andere het volgende aan:

  • Bergsport reizen
  • Gezinsreizen
  • Multisport reizen
  • Fietsreizen

Tijdens al onze reizen zult u zich geen moment hoeven te vervelen. Samen met een gids gaat u een prachtig avontuur tegemoet, dat u nooit meer zal vergeten. Wij van Tirol Outdoor Experience hebben alle vakanties met de grootste zorg samengesteld want net als u zijn wij liever goed actief!

Onze Originals

Omdat wij begrijpen dat u graag op pad gaat met een gids die alles, maar dan ook echt alles over de omgeving haarfijn kan uitleggen, hebben wij sinds 2012 de ‘Originals’ in ons aanbod. Dit zijn actieve en avontuurlijke reizen onder leiding van een gecertificeerde Nederlandse bergwandelgids. Op deze manier bent u er zeker van dat u echt niks zal missen tijdens uw avontuur.

Ook bieden wij actieve reizen aan, speciaal voor gezinnen. Tijdens zo’n gezinsavontuur kunnen kinderen vanaf 6 jaar de vakantie van hun leven beleven. Tijdens een actieve vakantie zullen uw kinderen zich beslist geen moment vervelen en terug komen met de leukste en spannendste verhalen voor hun vriendjes en vriendinnetjes.

Ook met ons op avontuur?

Wilt u ook met ons het avontuur aan gaan? Bekijk dan ons aanbod van avontuurlijke reizen op onze website. Weet u niet welke avontuurlijke vakantie bij u past? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag de beste avontuurlijke reizen uit te zoeken!

Bekijk het aanbod

Uitgelichte reizen
Neem contact op
Reisadvies op maat
Vraag stellen
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40

Pin It on Pinterest