Jubileumactie uitgelegd en actievoorwaarden

Wat houdt de actie precies in?

 1. Wie binnen de actieperiode (01.12.2019 – 31.05.2020) een jubileumreis boekt, maakt kans op restitutie van zijn/haar betaalde reissom (voor 1 persoon) op voorwaarde dat de betreffende reisperiode aan het einde van de actieperiode volgeboekt is (bij een gezinswandelreis max. 12, bij een huttentocht 9 en bij een standplaatsreis 10 deelnemers). Dit betekent dus dat wanneer het maximum aantal deelnemers niet gehaald wordt, er geen winnaar is.
 2. Elke deelnemer aan een jubileumreis krijgt in ons systeem een volgnummer (afhankelijk van de reis, 1 t/m 9, 1 t/m 10 of 1 t/m 12) en aan het einde van de actieperiode wordt er via random.org per volle reisperiode een winnend nummer gegenereerd. De winnende deelnemer wordt via email aan het einde van de actieperiode op de hoogte gebracht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 3. Als 4 weken voor aanvang van de reis de groep nog steeds uit 9 deelnemers (of 12 bij een gezinswandelreis of 10 bij een standplaatsreis) bestaat, dan wordt de prijs aan de winnende deelnemer uitgekeerd.
 4. Alle “niet-winnaars” en tevens alle boekers van andere reizen, ontvangen bij de laatste reisinformatie van hun geboekte reis een reischeque t.w.v. € 50,-; deze is te verzilveren tot en met eind juni 2021 bij boeking van een volgende Original-wandelreis (max. 1 waardecheque per persoon, dus niet stapelbaar).
 5. Iedereen die tussen 1 december 2019 en 30 juni 2020 een reis boekt ontvangt een proefabonnement op Bergen Magazine (1 abonnement per boeking).
 6. Voor reisperiodes, waarvoor wel aanmeldingen zijn, maar nog niet volgeboekt, kunnen we aan het einde van de actieperiode de actie verlengen (totdat ze alsnog vol komen).

Actievoorwaarden

 1. De actieperiode loopt van 01.12.2019 tot en met 31.05.2020
 2. en is alleen van toepassing op 15 jubileumreizen en alle daarbij behorende reisperiodes.
 3. Iedereen die binnen de actieperiode een jubileumreis bij TOE boekt, maakt kans op restitutie van de reissom, die gelijk is aan de prijs van de reis voor 1 persoon. De boekingskosten (€ 25,-) en de kosten voor het garantiefonds (€ 15,-) vallen hier niet onder.
 4. Er is een prijswinnaar, wanneer de betreffende reisperiode op 31.01.2020 volgeboekt is. Elke deelnemer krijgt na boeking een volgnummer. Via random.org wordt vervolgens het winnende nummer getrokken. De winnaar wordt via email op de hoogte gebracht.
 5. Volgeboekt wil zeggen 9 deelnemers bij een gewone Original, 10 bij een standplaatsreis en 12 deelnemers bij een gezinswandelreis.
 6. De prijs wordt uitgekeerd in de vorm van een restitutie van de reeds betaalde reissom (voor 1 persoon) (minus boekingskosten en kosten garantiefonds), onder voorwaarde dat er op het moment van uitbetaling nog steeds 9 deelnemers (of 10 bij een standplaatsreis en 12 bij een gezinswandelreis) zijn.
 7. De reissom wordt 4 weken voor aanvang van de reis teruggestort op de rekening van de hoofdboeker.
 8. Alle “niet-winnaars” van een jubileumreis  en tevens alle boekers van andere reizen ontvangen bij de laatste reisinformatie een tegoedbon t.w.v. € 50,-, in te wisselen op Originals (geldig tot 30.06.2021, niet geldig i.c.m. andere kortingen en niet stapelbaar)
 9. Elke hoofdboeker van een reis uit ons reisprogramma ontvangt tussen 1 december 2019  en 30 juni 2020 éénmalig een gratis proefabonnement op Bergen Magazine.
 10. Tijdens de actieperiode wordt iedereen via social media en nieuwsbrief periodiek geïnformeerd over de voortgang van de actie en de statussen per reis/reisperiode.
 11. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
WhatsApp
Chat
Afspraak
Reisadvies op maat
info@tiroloutdoor.nl
013-505 64 40
Hulp bij uw boeking

Pin It on Pinterest

Heeft u vragen over uw reis en het Coronavirus? Klik dan hier voor de laatste informatie. Sluiten